• Sweden
  • Valutor:

★ Fri frakt över £ 200 ★ 30 DAG ÅNGERRÄTT

Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Frakt & Retur
Easy 30-Day Returns

Vi arbetar för att din totala tillfredsställelse. Om det av någon anledning, du är inte helt nöjd med ditt köp, kan du få en full återbetalning av produktpriset och tillhörande skatt, inom sextio (30) bankdagar efter mottagandet av produkt (er).

Till att få antingen en kredit mot en börs eller en kredit på din avgift konto, observera att alla returer och byten måste vara i nytt, oanvänt eller oanvända tillstånd med de ursprungliga taggar och klistermärken bifogas. Poster som bedöms slitna, används, smutsig eller saknade taggar kommer att återlämnas till köparen på egen bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas. Kvinnors badkläder är berättigad till avkastningen endast om sanitära fodret är plats. Underkläder, skräddarsy och personifierade objekt är inte returneras. Sedan förlorade transporter retur är kundens ansvar, vara säker på att få ett spårningsnummer från kuriren för returfrakten.

Internationell frakt

Vår hemsida har antagit den internationella sjöfarten lösning Fiftyone så att du kan enkelt handla från och fartyg till något av de länder som anges nedan. Nu kan du handla vår webbplats i din valda valuta och se din kompletta ordersumman, inklusive fraktavgifter, tullar och skatter när du checkar ut. När du har skickat din beställning, är det totala garanterade till den valutakurs som indexeras när du gjorde din beställning. Du kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Välj det land och valuta du vill handla i och klicka sedan på Uppdatera. Om ditt land inte visas nedan, välkommen tillbaka med oss ​​under de kommande månaderna som vi kommer att fortsätta att lägga till länder.

Copyright © 2019 www.pjoltas.se. Powered by Skor Online
Du har IP-adress: 34.225.194.144     Adidas , ASICS